Shaolin Hujan

hr

Langkung 30 taun ka tukang, kuring nuju ka Kuil Shaolin anu terkenal di dunya, cicing sareng sami-sami lami, janten réréncangan, alim Kung Fu sareng ngahubungi ajaran Buddha. Nalika abbot ditugaskeun kuring mendakan Kuil Shaolin Jerman, sumanget guru hébat sumping langkung caket sareng abdi.

Buku "Shaolin Rainer" diciptakeun ku kegigihan panulis Karl Kronmüller. Anjeunna teras naros upami kuring henteu hoyong masihan 'bahan' anjeunna, anjeunna mendakan carita hirup kuring pikaresepeun pisan. Kuring terus nyarios 'henteu', anjeunna terus naros, dina sababaraha waktos kuring masihan. Ayeuna buku sayogi sayogi tur kuring reueus éta.

Blog ieu, ceramah sareng bacaan muncul tina buku.

Hirup kuring

Latihan kuring, pikiran kuring

Dina panempoan abdi, agama Budha sanes agama, éta mangrupikeun palsapah sareng pandangan dunya. Buddha teu pernah karaos sapertos Gusti, sareng teu aya anu ningali dina pandangan dunya kuring. Tapi aya kakuatan dina jagat raya, sareng ieu tiasa ngajantenkeun urang ka guru-guru anu hébat, ngintip aranjeunna sacara terang. Sareng dunya parantos katingal seueur, naha Isa, Mohammed atanapi Buddha, Gandhi atanapi Bodhidharma. Jalma-jalma ieu ngagaduhan sambungan ka mayapada, anu ditilik teras nyambungkeun sareng kualitas ketuhanan. Sadaya guru anu saé pisan gaduh kapercayaan anu sami, sareng pendekatan anu béda, tapi anu tiasa dibandingkeun.
"Anjeun henteu kedah" nyaéta istilah Kristen. Dina agama Budha, prinsip-prinsip ieu ogé inti pikeun ngajar. Guru hébat nempatkeun kalimat ieu di latar. Éta ngan ukur engké aranjeunna disiram ku "nabi palsu", sakapeung malikkeun.

Budha dina kahirupan sapopoé

Buddha dina kahirupan sapopoe hartosna émut dina kahirupan sapopoe.

Abdi, Rainer Deyhle, mangrupikeun pangenal Jerman munggaran sareng Shaolin anu pendiri kuil di Jerman.

Kuring ngajelaskeun hakekat Chan (Zen) Budha dina cara anu sederhana sareng kahartos; cara anu béda tina prakték sapopoé mangrupikeun conto anu gampang tur gampang dipikaharti.

Sadayana tiasa ngalaman "manfaatan" agama Buddha Buddha dina kahirupan sapopoé sareng milari kajelasan, zest pikeun kahirupan sareng perdamaian batin.

Buku anyar kuring ayeuna di toko!

Réréncangan kuring

hr

Abdi hoyong ngahatur nuhun sadaya babaturan sareng kenalan anu parantos ngiringan kuring dina kahirupan kuring sareng parantos ngiringan dugi ka ayeuna. Ieu mangrupikeun: Kolot indung abdi, putri kuring, Shi Yan Zi, abbot Shi Yong Xin, Taema, Ta, Tian Tian & FHY, Georg, Rolf Liem, Carsten Ernst, Shi Heng Zong, Melena, Carsten Römer, Jan R.. Bin, Heinz, Yannis, Lufti, Michail, Peter, Sven, Ümi, Tien Sy, Stefan Hammer, Andre Mewis, Billy, Traudi, Rainer Hackl, Hurz, Romano, Martin, Ashley, Dr. Thing. Hatur nuhun khusus pikeun sobat kuring Karl Kronmüller. Anjeunna ngingetkeun kuring yén jaman ayeuna ogé peryogi cariosan anu positif.

Shi Yong Xin

Shi Yong Xin

Kuil Cina Abbot Shaolin

Shi Yan Zi

Shi Yan Zi

Senior Master Shaolin Temple UK

Shi Heng Zong

Shi Heng Zong

Kaiserslautern Temple Abbot Shaolin

Shi Heng Yi

Shi Heng Yi

Kapala Master kuil Kaiserslautern kuil Shaolin

Abdi ngawula Shi Yan Zi

Beungeut beusi

Sapatemon sareng Yan Zi parantos ngarobih kahirupan abdi. Nalika kuring nyarios anjeunna dina biara dina waktos éta, kuring henteu terang naon anu parobihan anu parobihan sakedap ieu kanggo kuring. Dinten Shi Yan Zi ngalaksanakeun Kuil Shaolin di Inggris atas nama Abbot Shi Yong Xin anu ningal. Shifu (Master) Shi Yan Zi, mangrupikeun salah sahiji murid SMA Abbot sareng master GongFu anu terkemuka di antawisna 34-an sami-sami Shaolin. Shi Yan Zi diajar di Martial Arts College of Shaolin di 1983 sareng janten mahasiswa langsung Abbot Shi Yong Xin di 1987.

Ngahindarkeun sagala kejahatan, nyiptakeun sagala anu saé, ngabersihan panca indra. Ieu kostum Buddha konstan.

hr

Janten agama Budha ngajarkeun ka urang tanggung jawab, éta nunjukkeun yén urang tanggel waler pikeun anu urang ngalakukeun sareng naon anu urang henteu, sareng urang moal tiasa nyalahkeun saha waé; yén urang kedah ngahontal hal-hal ngalangkungan kakuatan sareng usaha urang sorangan. Buddha nunjukkeun kami cara, tapi kami kedah sorangan.

SHI HENG ZONG, Shaolin Hujan, SHI HENG YI

wartos

STORI TERKINYA DENGAN BLOG

  • boga

Besitz im Buddhismus

April 4th, 2020|0 Komentar

In einem abgeschiedenen Tempel lebte einst ein buddhistischer Mönch voller Weisheit und [...]

Master Shi Yan Yi:

SAHA kuring?

Abdi teu tiasa nangtoskeun naha carita kuring pikaresepeun pikeun anjeun.

Kuring cicing sareng aya, ditampi tangtangan, henteu kuciwa, tapi sok bajoang kana sampéan kuring. Repetisi henteu tiasa. Kuring henteu hoyong nyumputkeun kanyataan yén kareueus tangtu nangkep kuring. Panginten anjeun ogé tiasa ngaraos raos positif di dieu sareng nyandak anjeun dina panerakan.